Home Partners [Rallycross] Från Arkivet: Götalandscupen Skene 2008 | Action och fighter
0

[Rallycross] Från Arkivet: Götalandscupen Skene 2008 | Action och fighter

201
0

Inte är det bara rally som gömmer sig i arkivet inte! Det finns bland annat rallycross från Backabanan i Skene, där Götalandscupen körde sin sjätte deltävling. Framförallt starterna som är filmade, men finns lite action från andra delar av heaten också. Härlig dörr-mot-dörr action och några mindre missar. Enjoy!

Från Arkivet är en serie där vi släpper filmer som inte tidigare publicerats någonstans. Alla filmer och klipp är våra egna, filmade på 00-talet och framåt. En del av de äldre filmerna är filmade på Mini-DV band, där kvalitén på bilden är sämre än moderna kameror, samt innehålla lite fel i både bild och ljud. Dessa har datumstämpel som nästan alltid visar rätt. Ibland kan datumstämpeln röra på sig i bild, detta är för att vi läger på bildstabilisering för att filmerna ska bli behagligare att titta på, men datumstämpeln rör sig då som en bieffekt. Band-filmerna är upplagda i 1080p, men är i själva verket 720x576i. De är upplagda i 1080p för att förlora lite bildkvalité som möjligt då Youtube komprimerar en hel del.

Music in retrostyle-intro:
Eighties Action by Kevin MacLeodLink:

Music in intro: Crossing the Chasm Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License

We are also on Facebook:

Liked it? Take a second to support RacingFail on Patreon!

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

Powered by themekiller.com